Skip to main content

Сглобяеми къщи с метална конструкция

Сглобяеми къщи с олекотена стоманена метална конструкция (Къща от олекотена стомана тип „ферма“) са модерен начин за строителство и израждане на къщи и постройки с различни предназначения, използвайки олекотена носеща стоманена метална конструкция вместо тежка стоманено-бетонна конструкция.

На покривите на тези къщи и постройки, има възможност да се монтират фотоволтаични системи за производство на електроенергия. Комбинирано с отлична топлоизолация, такава къща може да придобие отлична енергийна ефективност.

За сравнение: вижте също сглобяеми къщи, гаражи, навеси с дървена конструкция и мултифункционални контейнери.

Видове сглобяеми къщи и сгради с метални конструкции

Предлагаме 2 вида сглобяеми къщи и сгради с метални конструкции:

  • Сглобяема къща с метална конструкция на 1 етаж, с фиксирани размери. В тези размери, могат да се направят различни разпределения на общото място.
  • Сглобяема къща с метална конструкция до 2 етажа, с размери по поръчка. Всяка конструкция се произвежда за проекта на всеки един клиент! Би могло да има типови размери и разпределения, но самата технология не поставя изискване за конкретни размери или ограничения. Мечтите и финансите може да ви ограничат, но технологията – не.

Очаквайте скоро по-детайлно представяне на двата вида метални конструкции и снимки от реализирани обекти.

Сглобяема къща с метална конструкция на 1 етаж, с фиксирани размери

Сглобяема къща с метална конструкция на 1 етаж, с фиксирани размери не е просто къща, това е сграда, която може да се ползва като къща, лятна кухня, офис и др. помещения.

Размери на сградата/конструкцията: (очаквайте скоро).

Ето реални снимки и реализирани обекти:

Покрив, стени и под могат да се изработят по няколко различни варианти. Съществува възможност вие сами да изработите избрани елементи от сградата.

За повече информация, моля свържете се с нас и укажете какво желаете да постигнете, за да можем да ви съдействаме максимално и да ви укажем наличните възможности за избор.

Цени на къщи с метална конструкция – един етаж

Цените на едноетажни къщи с метална конструкция са инвидуални. В зависимост от целите и предвидения срок за експлоатация, може да се налага полагане на фундамент – ивичен или плоча, което не е включено в цените и не го предлагаме към момента. Ако теренът има наклон – това също влияе на проектирането и цената.

Сглобяема къща с метална конструкция до 2 етажа, с размери по поръчка

Сглобяема къща с метална конструкция до 2 етажа, с размери по поръчка, позволява да построите вашия мечтан дом!

Размерите не са ограничени – конструкцията може да се изработи в желания от вас размер.

Реални снимки на конструкцията и реализирани обекти:

За допълнителна информация – свържете се с нас.