Skip to main content

Сглобяеми къщи, гаражи и навеси с мултифункционална сглобяема дървена конструкция

Предлагаме малки сглобяеми къщи, гаражи и навеси с мултифункционална сглобяема дървена конструкция. Постройките са подходящи за поставяне на фотоволтаични системи на покрива, което е чудесно допълнение към нашата работа по проектиране и монтаж на фотоволтаични системи.

Мултифункционална дървена конструкция

Мултифункционална дървена конструкция е достъпна и като отделен продукт. Подходяща за къщи, вили, лятна кухня, спомагателна постройка, барбекю, навеси, дворна барака и др. Възможност за монтаж на фотоволтаични системи на покрива.

Лесна за сглобяване и разглобяване дървена конструкция. Стоманени поцинковани болтови сглобки и висококачествена дървесина – внос от Австрия.

Опция за монтаж на всякакви терени чрез земни винтове (стъпки), без да е необходим фундамент.

Предлагаме 2 основни размери:

  • Ш/Д/В: 6.5м/7.3м/4.2м, площ: 47м2;
  • Ш/Д/В: 5.3м/7.3м/2.5м, площ: 39м2.

Сертификат за качество.

Ръководство за сглобяване и конструктивна документация.

Wood construction - garage, house

При поставяне на добра топлоизолация на покрива и стените, къщата става енергийно ефективна. А поставянето на фотоволтаична система, може да добави автономност и независимост от мрежата и от цената на електроенерцията.

За сравнение: вижте също сглобяеми къщи с метална конструкция и мултифункционални контейнери.

Цена на дървена конструкция

Цената на дървената конструкция е с индивидуална оферта, като зависи от местоположение, транспорт, монтаж, фундамент и други фактори, индивидуални за всеки проект.

Цената в комбинация с фотоволтаична система е с още по-добра отстъпка.

За инвеститори във фотоволтаици с добри финансови възможности, това е една отлична възможност за по-ефективно и рационално използване на дворното място. Вместо монтаж на земята, фотоволтаичните панели ще се монтират на покрива на дървена конструкция, която може да остане просто навес (за начало), да се използва като гараж или спомагателна постройка, и дори да се топлоизолира и да се ползва като лятна кухня или къща за живеене.

Снимки на изработени проекти на къщи и гаражи с дървена конструкция