G Energy logo

Условия за ползване

Съдържание

Условия за ползване

Добре дошли на https://genergy.bg

Моля, прочетете внимателно настоящите Условия за ползване преди да използвате уебсайта https://genergy.bg Използването на този уебсайт подлага на следните условия и правила. С използването на уебсайта, вие се съгласявате с тях и приемате отговорността за спазването им. Ако не се съгласявате с тези условия, моля, не използвайте този уебсайт.

Интелектуална собственост

Авторско право: Всички текстове, изображения, графики, лога, аудио и видео материали, както и всички други видове съдържание, публикувани на този уебсайт, са собственост на Г-ЕНЕРДЖИ ИНВЕСТ ЕООД или се използват с разрешение на собствениците им и са защитени от законите за авторско право и други приложими закони за защита на интелектуалната собственост.

Търговски марки: Всички търговски марки, лога и имена на продукти, използвани на този уебсайт, са собственост на Г-ЕНЕРДЖИ ИНВЕСТ ЕООД или се използват с разрешение на собствениците им.

Правила за ползване

Лична употреба: Можете да използвате уебсайта https://genergy.bg само за лична, не-комерсиална цел.

Забранено е: Забранено е копирането, възпроизвеждането, публикуването, променянето или разпространението на каквото и да било съдържание от този уебсайт без писменото съгласие на Г-ЕНЕРДЖИ ИНВЕСТ ЕООД. Изключение прави използването на информация и материали за лична и не-комерсиална цел след писмено разрешение.

Злоупотреба: Забранено е използването на уебсайта https://genergy.bg за злоупотреба, включително незаконни дейности, вредни компютърни програми, хардуер или софтуер, навлизане в компютърни системи без разрешение, или други дейности, които могат да доведат до щети за Г-ЕНЕРДЖИ ИНВЕСТ ЕООД или трети лица.

Отказ от отговорност

Публикувана информация: Уебсайтът https://genergy.bg се предоставя “както е” и “какъвто е наличен” без никакви гаранции, изразени или подразбиращи се. Г-ЕНЕРДЖИ ИНВЕСТ ЕООД не носи отговорност за точността, пълнотата или актуалността на информацията, публикувана на уебсайта. Използването на информацията и материалите от този уебсайт е на ваша собствена отговорност.

Промени в Условията за ползване

Г-ЕНЕРДЖИ ИНВЕСТ ЕООД си запазва правото да променя тези Условия за ползване по всяко време без предизвестие. Промените могат да включват актуализации на правилата и условията, политиката за поверителност и други аспекти на сайта. Продължавайки да използвате уебсайта след такива промени, вие се съгласявате с актуалните Условия за ползване.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси или коментари относно тези Условия за ползване, моля свържете се с нас чрез marketing@genergy.gr.

Последно актуализирано на: 18,04,2024 г.