Skip to main content

Добре дошли в новия блог на Г-Енерджи ЕООД! Тук ще намерите интересна и полезна информация за най-новите и зелени технологии на бъдещето, както и други полезни статии. Възможно е някои технологии да не са достъпни на българския пазар веднага, но след 1, 2 или 3 години – и това ще стане.

Стараем се да предлагаме на нашите клиенти качествени продукти и услуги, т.е. цялостни решения. Можете да видите нашите сглобяеми дървени къщи, заварени контейнери (преместват се готови), сглобяеми къщи с метална конструкция, фотоволтаични системи и централи, панели и инвертори за соларни системи. В уеб сайта публикуваме базовата информация, а при поискване – отговаряме на инвидуални въпроси и приготвяме индивидуални оферти, съобразени с местоположение, текущо положение и др.

Благодарни сме на нашите партньори за ползотворната и успешна работа в различни направления, без които нашите усилия ще достигат до по-малък брой клиенти. За дизайн, уеб сайтове, за реклама и СЕО оптимизация, за печатни материали и телевизионно отразяване и реклама. Партьорите в сектора на фотоволтаичните централи, с които заедно развиваме сектора и обезпечаваме автономност от енергийната мрежа или рентабилни инвестиции за фотоволтаици.

Leave a Reply